SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Fotboll
Välkommen till herrlagets lagsida!

Fortsatt serieledning med 3 poäng !
2022-07-12 19:07

Sista matchen för våren spelades söndag 3 juli och det var en så kallad ^Tidig Seriefinal^mot Arvika U. Vi fick ju stryk i den första matchen mot Arvika  borta så vi var ute efter revansch och en 6 poängsledning i tabellen.

Vi startar matchen bra och idag har vi bra passningspel och rörelse.

Tyvärr är det Arvika som får en riktig bjudning av oss ,då vi tappar bollen för enkelt utanför vårt straffområde till en Arvika spelare som skjuter in den istortsett på direkten i bortre hörnet , inget att göra för Dennis på den.

 

Vi spelar precis som vi ska göra och jag tycker faktiskt att vi har lite mer boll än Arvika första 45 min, tyvärr så är vi snälla till deras i 2-0 mål som också ses som ett billigt mål i mina ögon. Surt att släppa in 2-0 när det återstår ca 6 min av halvleken. Spelmässigt i den 1a halvleken så är jag nöjd, men surt o se 2-0 till Arvika på resultattavlan.

 

Till den andra halvleken så gör vi några ändringar Elis och Emanuel kommer in med ny energi och Robin.O får gå ut skadad med en nyckelbenskada bla .

Elis tar kommandot direkt på sin vänsterkant och vi kommer in fint i deras försvar via Elis som gör sina första 45 min för oss och han gör det mkt bra.

Vi fortsätter spela mkt bra i denna halvleken och vi börjar äta oss mer o mer in i matchen...

Viktor E är en mkt viktig spelare för oss med sin inställning o krigarvilja , han vill vinna till vilket pris som helst, Det visar han efter ca 17 min då han krigar till sig ett fri läge som han sätter lågt på deras duktiga målvakt 1-2, gott detta tror vi är startskottet till mera mål...

Vi fortsätter trumma på och i den 76e minuten får vi en frispark utanför straffområdet som läggs in framför mål och där dyker Emanuel upp o nicktouchar bollen upp i nättaket, ett mkt snyggt fotbollsmål, 2-2 gott kvitterat. 

Vi försöker att göra segermålet på slutet men kraften o energin är slut tyvärr, vi får vara nöjda med 2-2 efter ha legat under med 0-2 i halvtid.Det är mkt starkt av laget att komma igen o kvittera mot Arvika U som alltid har bra spelare med sig då de möter oss.

Vi är fortsatt i serieledning med 3 poäng inför höstsäsongen och det är en mkt go semester för killarna. Chansen lever fortfarande för att vinna serien iår.

Arvika var absolut inte ofarliga i denna match och de kunde ha gjort fler mål också, men vi bjuder också på nåt mål idag så det är kanske ett rättvist resultat 2-2. 

Spelet och passningspelet är det jag är allra mest nöjd med idag, då vi klarar att spela upp ifrån målvakt och vi klarar att hantera Arvikas press på ett mkt bra vis. Då har vi börjat bygga grunden för framtiden på rätt sätt.

Jag tycker vi är lite bättre än Arvika spelmässigt idag.

Beröm till hela laget med lite extra beröm till Anton Jansson och Viktor Eriksson.

 

Målen: Viktor Eriksson och Emanuel Carlsson.

 

// Stephan

Upp i serieledning efter vinst mot Åmotfors !
2022-06-17 23:45

Det vart en tuff match borta mot Åmotfors på Torsdags kvällen. Det kom mkt folk och tittade på den här matchen ,ca 200personer som också fick se hemmalaget ta ledningen via deras snabbe formard på topp. 1-0 och en liten uppförsbacke för oss, vi hade inte kommit in i matchen alls tyckte jag. Det kändes som att vi inte gick in och vann duellerna alls. Vi var inte ens 1a eller 2a på bollen...

Men vi har ett tryggt o bra grundspel som också kom mer o mer in i matchen och efter ca 20 min hade vi byggt upp ett bra anfall som avslutades med att Marcus Jonsson skjuter in 1-1 ifrån distans, snyggt mål, gott !

halvleken slutar 1-1 och det är en jämn halvlek som vi dominerar sista 25 min i 1a rejält och spelar jättebra stundtals.

 

Den 2a halvleken startar lite trevande i 10 minuter, men sen kommer vi igång ordentligt o Viktor gör 2-1 till oss. I samband med att vi gör 2-1 så blir lite mer bekväma och spelet böljar fram o tillbaka. Vi tvingas till ett antal byten i 2a halvleken bla skador och kramp så det rycker sönder strukturen i matchen lite. På slutet gör Viktor 3-1 och stänger matchen med dey målet. Men det var inget skönspel idag men vi fick med oss 3 poäng hem och det är vi nöjda med ....att kunna vinna när vi inte är som bäst är en styrka för laget.

Vi måste också berömma Åmotfors som spelar stundtals riktigt bra och det är svårt o förstå att de ligger så långt ner i tabellen. De har några riktigt duktiga spelare i laget dessutom.

 

backlinjen spelar mkt bra idag och förtjänar extra beröm ,plus Dennis Lindgren som stod i mål idag och som gör en kanonräddning åt oss när vi leder med 2-1.

Vi har 2st nya spelare idag som gör sina första matcher för året och det är Emanuel som kommit hem ifrån Göteborg och Elis som kommit hem ifrån Norrland.

Jättekul och det gör ju att konkurrensen ökar om platserna.

 

Segern innebär att vi är nya serieledare i tabellen då Arvika U spelar senare.

 

Kul också att Viktor gjort 13 mål på 9 matcher och leder skytteligan i div 6 nordvästra !

 

Målen:

Viktor Eriksson 2 mål

Marcus Jonsson 1 mål

 

// Stephan

6e raka segern mot Lysvik !
2022-06-11 21:33

Idag mötte vi ett mkt svårt motsånd i Lysvik som också tog hand om kommandot direkt efter avspark och vi hade svårt att få tag i bollen. Lysvik startade också matchen med 3 forwards lite överraskande så vi gjorde om lite i laget efter ca 15 minuter och sen vart defensiven mkt bättre för oss.

Så småningom så tar vi över matchen mer o mer och gör också 1-0 genom Oskar Sandelin. Men Lysvik är bra och de sätter hög press på oss med sina forwards så tyvärr så blir matchen lite ryckig och svår o få grepp om.

I början av den andra halvleken gör Lysvik 1-1 och matchen är rätt jämn i spelet. Men vi har några snabba o farliga spelare framåt som oroar deras försvar. Vi gör 2-1 och 3-1 ganska snabbt och då blir det uppförsbacke för Lysvik som tappar motivation. Vi vinner matchen skapligt lugnt tycker jag.

Vi bränner som vanligt ett antal lägen till fler mål ..lite surt då vi pratat om det innan matchen med just noggranhet i avsluten , skärpan i passen i den sista tredje delen bränns också för mkt tyvärr.

Idag gör vi ingen jättematch men vi vinner ändån och det visar att laget är mkt starkt som lag. Gruppen håller ihop väldigt bra och vi jobbar tillsammans på ett mkt bra vis.

Detta var 6e raka segern i serien och vi flåsar Arvika U i nacken hela tiden...

Idag måste vi berömma Anton Brask som var mkt bra , stackars Lysvik forwarden hade en mkt tung dag mot Anton som vann nästan varje närkamp.

 

Målen:

Oskar Sandelin 2

Viktor Eriksson 1

 

// Stephan

 

Lätt seger mot Velen
2022-06-11 21:28

Det vart en klar seger mot Velen 7-0 på bortaplan. Velen hade lite farligheter första 10-15 min sedan tog vi över matchen totalt. Kul att vi kunde få till 7-0 målet så vi gick upp tillfälligt i serieledning över Arvika U.

Velen har iallafall en mkt fin anläggning mitt i skogen och en mkt  fin fotbollsplan. Nästa match väntar ett klart svårare motstånd i Lysvik. 

Vi har därmed 5 raka segrar i serien och konkurrensen hårdnar om platserna.

 

// Stephan

Bästa 35 minuterna hittills !
2022-05-31 08:55

Derby mot Mangskog på torsdagen och vi hade bestämt oss att starta annorlunda i denna matchen mot de andra i uppställningen.

Det visade sig vara riktigt bra för vi fick de ytor som vi ville ha ...

De första 35 min mot Mangskog dominerade vi stort och leder med 4-0 innan halvleken slut.

Till den andra halvleken gör Mangskog ändringar i sin uppställning och jämnar ut matchen. Våra tidigare ytor krymper som vi hade i 1a halvleken , Mangskog är betydligt bättre och gör också 4-1 rättvist.

Men vi har ett antal frilägen trots jämnare halvlek men vi bränner tyvärr dom ...Så att vi har lägen att göra 5-6 mål i en fotbollsmatch får ses som mkt bra.

 

Idag spelade laget sina bästa 35 min för mig än så länge !

 

hela laget ska ha beröm idag !

 

Målen:

Viktor 2

Oskar.H 1

Oskar.S 1

 

// Stephan

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Kolstadsvallen, 09/08 19:30
Träning, Gunnevi, 11/08 19:30
Match, Linnevi IP , 13/08 16:00
Träning, Kolstadsvallen, 16/08 19:30
Träning, Gunnevi, 18/08 19:30
Match, Åsvallen, 19/08 18:45
Nyheter från sektionen
Fotboll, 09/01 22:11 
Nyheter från föreningen
 
Evenemang
Sponsorer