SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Gymnastik
Beskrivning av våra träningspass
Träningstider:
Måndag: 
Core 18.00
Onsdag:
Barngympa 4-6 år. 18.00
Tabata 19.00
Söndag:
Barngympa 0-3 år 10.30
Cirkelträning 17.30 

Styrketräning med skivstång

Enkla övningar med skivstång där vi tränar hela kroppen. Man väljer själv vilken vikt man vill ha på stången och passar därmed de flesta. Utmana dig själv och din kropp ord entligt eller träna upp grundstyrkan som ett komplement till konditionsträning och/eller annan motion.

Core
Träningen är oftast upplagd som ett pass med lite enklare övningar till att börja med, för att värma upp. Det hela har stort fokus på bålen, dvs. magen och ryggen, vilket är viktigt för en god hållning och för att orka med övrig styrketräning med rätt teknik. Svårighetsgraden på träningen kan anpassas till individen med varierade övningar och utförande. Under passet uppmanas den tränande att hålla magen spänd för att undvika skador i ryggen, som kan uppkomma vid för grov svank. De flesta övningarna utförs på golvet med en matta och hela passet avslutas med stretching. Övningar som passar in på Core är situps av olika slag, ryggresningar, plankan (hover), ufall med rotation, armhävningar mm. 

Cirkelträning
En varierande och rolig form av träning. Du tränar kondition och styrka för hela kroppen på stationer som traditionellt är utspridda i en cirkel. Därav namnet. Vi tränar i intervaller t ex 45 sekunder träning och 15 sekunder vila.

Tabata

Ett högintensivt pass där vi utför korta intervaller. Övningarna är enkla och passar alla då man anpassar till sin egen nivå. ett svettigt pass som om viljan finns utmanar både på kondisen och styrkan. Viktstång eller hantlar används i styrkerepetionerna.

E-FIT
EFIT står för Effektiv Funktionell Intensiv Träning vilket är precis vad det är – träningsformen består av korta och intensiva pass uppbyggda av funktionella rörelseövningar som effektivt gör dig allsidigt vältränad.

Barngympa 0-3 år:
Barnen får träffas och leka med olika redskap i gympasalen tillsammans med sina föräldrar. Ledare finns på plats men inga "organiserade" lekar då barnen i denna ålder leker bäst fritt.


Barngympa 4-6 år:
Ledare tar hand om barnen och leker olika lekar och/eller gör någon redskapsbana.
Träningstider hösten 2019
2019-07-08 08:33
Nu finns äntligen höstens träningstider fastställda med start vecka 36!

Kom de två första veckorna och skriv upp dig i vår tävlingslista så har du chans att vinna en gratis träningstermin!

Under denna termin kommer Camilla köra step-up veckorna 40, 41, 42 och 43 på måndagar kl 19.00.

4 september kl 19.00 finns möjlighet att testa på yoga med Malin Granström. Den 9 juli 19.00 kommer det finnas möjlighet att på Kolstavallen komma och testa på yoga + löpning/promenad. Efteråt avnjutes medtagen fikakorg tillsammans.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Evenemang
Sponsorer