SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Fotboll
Förlust i en match som vi hade en annan prio på !
2022-09-19 08:09

Det vart förlust mot Lysvik på bortaplan med 3-2 och då ska det sägas att det är några riktigt enkla mål vi ger bort...bla ett självmål. Vi var ju istortsett helt klara för kval då vi tog beslut om att vila lite spelare som hade småkänningar plus några som spelade innebandy istället. Vi skulle vara tvungna att göra 20st mål plus att Arvika skulle få stryk hemma mot Sunne....det tror vi inte på så vi accepterar kvalplatsen och fokuserar på den istället. Dock lite ledsamt att Velen lämnar WO till oss men inte till de andra ? Men ingen ide och lägga krut på det nu, vi hade ju chansen iår då vi ledde serien ,men förlusten mot Ås och Mangskog har förstört för serieseger iår.

Idag får ett par nya spelare chansen ifrån start och de gör det jättebra.

Lysvik är lite bättre än oss i 1a halvleken då vi ligger lite för lågt med laget, men det blir bättre till den 2a halvleken och det var nära att vi får med oss en poäng. 

Nu laddar vi för en enkronas match på Lördag mot Åmotfors , den sista för året på Gunnevi. Kvalmatchen kan bli tal om att spela i Arvika på konstgräs då det börjar bli lite kallare o fuktigtare nu.

 

Det ser ut som vi kommer starta kvalet till div 5 mot Kronoparken United på bortaplan på martens söndagen 2/10.

 

Målen:

Anton Brask 

Joakim Sundgren

 

// Stephan


Nyhetsarkiv
Lätt seger mot Velen2022-06-11 21:28
Segern satt hårt inne !2022-05-21 16:58
Seger i derbyt mot ÅS2022-05-15 11:25
Örnen Cup2018-01-04 22:16
 
Evenemang
Sponsorer