SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Fotboll
Fortsatt serieledning med 3 poäng !
2022-07-12 19:07

Sista matchen för våren spelades söndag 3 juli och det var en så kallad ^Tidig Seriefinal^mot Arvika U. Vi fick ju stryk i den första matchen mot Arvika  borta så vi var ute efter revansch och en 6 poängsledning i tabellen.

Vi startar matchen bra och idag har vi bra passningspel och rörelse.

Tyvärr är det Arvika som får en riktig bjudning av oss ,då vi tappar bollen för enkelt utanför vårt straffområde till en Arvika spelare som skjuter in den istortsett på direkten i bortre hörnet , inget att göra för Dennis på den.

 

Vi spelar precis som vi ska göra och jag tycker faktiskt att vi har lite mer boll än Arvika första 45 min, tyvärr så är vi snälla till deras i 2-0 mål som också ses som ett billigt mål i mina ögon. Surt att släppa in 2-0 när det återstår ca 6 min av halvleken. Spelmässigt i den 1a halvleken så är jag nöjd, men surt o se 2-0 till Arvika på resultattavlan.

 

Till den andra halvleken så gör vi några ändringar Elis och Emanuel kommer in med ny energi och Robin.O får gå ut skadad med en nyckelbenskada bla .

Elis tar kommandot direkt på sin vänsterkant och vi kommer in fint i deras försvar via Elis som gör sina första 45 min för oss och han gör det mkt bra.

Vi fortsätter spela mkt bra i denna halvleken och vi börjar äta oss mer o mer in i matchen...

Viktor E är en mkt viktig spelare för oss med sin inställning o krigarvilja , han vill vinna till vilket pris som helst, Det visar han efter ca 17 min då han krigar till sig ett fri läge som han sätter lågt på deras duktiga målvakt 1-2, gott detta tror vi är startskottet till mera mål...

Vi fortsätter trumma på och i den 76e minuten får vi en frispark utanför straffområdet som läggs in framför mål och där dyker Emanuel upp o nicktouchar bollen upp i nättaket, ett mkt snyggt fotbollsmål, 2-2 gott kvitterat. 

Vi försöker att göra segermålet på slutet men kraften o energin är slut tyvärr, vi får vara nöjda med 2-2 efter ha legat under med 0-2 i halvtid.Det är mkt starkt av laget att komma igen o kvittera mot Arvika U som alltid har bra spelare med sig då de möter oss.

Vi är fortsatt i serieledning med 3 poäng inför höstsäsongen och det är en mkt go semester för killarna. Chansen lever fortfarande för att vinna serien iår.

Arvika var absolut inte ofarliga i denna match och de kunde ha gjort fler mål också, men vi bjuder också på nåt mål idag så det är kanske ett rättvist resultat 2-2. 

Spelet och passningspelet är det jag är allra mest nöjd med idag, då vi klarar att spela upp ifrån målvakt och vi klarar att hantera Arvikas press på ett mkt bra vis. Då har vi börjat bygga grunden för framtiden på rätt sätt.

Jag tycker vi är lite bättre än Arvika spelmässigt idag.

Beröm till hela laget med lite extra beröm till Anton Jansson och Viktor Eriksson.

 

Målen: Viktor Eriksson och Emanuel Carlsson.

 

// Stephan


Nyhetsarkiv
Lätt seger mot Velen2022-06-11 21:28
Segern satt hårt inne !2022-05-21 16:58
Seger i derbyt mot ÅS2022-05-15 11:25
Örnen Cup2018-01-04 22:16
 
Evenemang
Sponsorer