SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Fotboll
Upp i serieledning efter vinst mot Åmotfors !
2022-06-17 23:45

Det vart en tuff match borta mot Åmotfors på Torsdags kvällen. Det kom mkt folk och tittade på den här matchen ,ca 200personer som också fick se hemmalaget ta ledningen via deras snabbe formard på topp. 1-0 och en liten uppförsbacke för oss, vi hade inte kommit in i matchen alls tyckte jag. Det kändes som att vi inte gick in och vann duellerna alls. Vi var inte ens 1a eller 2a på bollen...

Men vi har ett tryggt o bra grundspel som också kom mer o mer in i matchen och efter ca 20 min hade vi byggt upp ett bra anfall som avslutades med att Marcus Jonsson skjuter in 1-1 ifrån distans, snyggt mål, gott !

halvleken slutar 1-1 och det är en jämn halvlek som vi dominerar sista 25 min i 1a rejält och spelar jättebra stundtals.

 

Den 2a halvleken startar lite trevande i 10 minuter, men sen kommer vi igång ordentligt o Viktor gör 2-1 till oss. I samband med att vi gör 2-1 så blir lite mer bekväma och spelet böljar fram o tillbaka. Vi tvingas till ett antal byten i 2a halvleken bla skador och kramp så det rycker sönder strukturen i matchen lite. På slutet gör Viktor 3-1 och stänger matchen med dey målet. Men det var inget skönspel idag men vi fick med oss 3 poäng hem och det är vi nöjda med ....att kunna vinna när vi inte är som bäst är en styrka för laget.

Vi måste också berömma Åmotfors som spelar stundtals riktigt bra och det är svårt o förstå att de ligger så långt ner i tabellen. De har några riktigt duktiga spelare i laget dessutom.

 

backlinjen spelar mkt bra idag och förtjänar extra beröm ,plus Dennis Lindgren som stod i mål idag och som gör en kanonräddning åt oss när vi leder med 2-1.

Vi har 2st nya spelare idag som gör sina första matcher för året och det är Emanuel som kommit hem ifrån Göteborg och Elis som kommit hem ifrån Norrland.

Jättekul och det gör ju att konkurrensen ökar om platserna.

 

Segern innebär att vi är nya serieledare i tabellen då Arvika U spelar senare.

 

Kul också att Viktor gjort 13 mål på 9 matcher och leder skytteligan i div 6 nordvästra !

 

Målen:

Viktor Eriksson 2 mål

Marcus Jonsson 1 mål

 

// Stephan

 
Evenemang
Sponsorer