SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Fotboll
Segern satt hårt inne !
2022-05-21 16:58

Dags för match nr 5 för oss och vi ville fortsätta på våran inslagna väg med segrar men det satt hårt åt ...

Tillslut vann vi med 2-1 på bortaplan mot Gettjärn men vi kom aldrig riktigt till de där jättechanserna pga att vi har för dålig kvalitet på det sista passet som är så avgörande för och få chansen att göra mål.

Vi startar de första 10-15 min jättebra och trycker tillbaks Gettjärn ordentligt på sin planhalva och vi gör också 1-0 via Viktor Eriksson.

Sen kommer vi fel i positionerna och vi kommer inte rätt i våra markeringar ...Det såg så illa ut hela första halvleken ,så då bestämmer vi oss för att gå över till ett annat spelsystem till andra halvleken.

Det vart skillnad direkt när vi kommer rätt i försvar och vi får mer tyngd framåt och även mer offensiva kanter. Vi tar över matchen i den andra halvleken och Gettjärn skapar några kontringar men det är vi som står för spelet i den halvleken: Vi börjar få igång passinngsspelet riktigt bra ,men vi har svårt och få in bollen, tillslut pressar Anton Brask hårt på en Gettjärn försvare och vinner bollen och skjuter bollen upp mot krysset via deras målvakt som är på den lite...men jävligt gott med mål där.

Vi vinner matchen rättvist tycker jag då vi är det laget som spelar bäst totalt sett i matchen över 90 minuter, men det kommer bli lag som kommer tappa poöng i Gettjärn då de var svårspelade på sin lilla plan, Gettjärn var fysiskt starka.

Vi hänger på toppstriden med 4e segern för året.

 

Målen: Viktor Eriksson och Anton Brask

 

Nu väntar ett ^riktigt^ derby på Torsdag 26/5 på Gunnevi mot Mangskog.

// Stephan

 

 
Evenemang
Sponsorer