SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gunnarskogs IK
Fotboll
Seger i derbyt mot ÅS
2022-05-15 11:25

På lördagen var det dags för match nr 2 på Gunnevi för oss mot Ås.

Vi startar matchen med en hel del felpass och dålig kontroll på underlaget, men efter 15 min så tar vi över matchen helt i mina ögon. Vi gör 2-0 strax innan halvtidsvilan och det var ett mkt gott mål att få efter att vi inte haft skärpan att göra målet tidigare..Det ska sägas att vi borde fått en straff efter att Daniel Aregarn vart fälld inne i straffområdet.

Vi startar den 2a halvleken lika bra och vi gör 4-0 tidigt i 2a halvleken.

 Idag hade vi stenhård konkurrens om platserna så ett perfekt läge att låta alla 16 spelare få rejält med speltid. En perfekt situation för en tränare då alla spelare är mkt viktiga i en lång säsong. Vi bränner dock en hel del lägen trots 4-0 seger så borde vi gjort minst 1-2 mål mer.

 

Nu har vi 9 poäng på 4 matcher , tyvärr kom vi inte upp alls i nivå mot Arvika U då våran första förlust kom....men vi ska jaga dom ända fram tills vi möter dom på Gunnevi söndag

3 Juli då vi jagar revansch.

 

Målen:

Henrik Lindblom 2 mål

Viktor Eriksson 1 mål

Marcus Jonsson 1 mål

 

// Stephan

 
Evenemang
Sponsorer