Gunnarskogs IK
Fotboll
Orättvis förlust mot Svanskog !
2023-05-13 20:09

Vi spelade första hemmamatchen för året på Gunnevi lördag 13 maj mot Svanskog och vi visste ju att där är vi starka då vi endast hade en förlust för året förra året o det var i kvalet. Idag börjar vi otroligt bra och vi gör årets bästa halvlek i första, men tyvärr skulle det visa sig att det inte räcker....

Vi spelar ut Svanskog totalt i 1a halvleken och det klart bättre laget , vi skapar jättemkt målchanser och direkt efter par minuter är vi mkt nära 1-0 till oss, Vi trycker på och behåller bollen o låter Svanskog jag boll...

Men vi får inte in bollen utan Svanskog gör 0-1 efter deras skott på mål som egentligen inte är en målchans i mina ögon ...mkt surt.

Vi kvitterar ganska omgående till 1-1 och vi har bla ett stolpskott som studsar oturligt ut ur målet ...helt otroligt ..

istället gör Svanskog 1-2 efter strul av oss och åter igen tar de orättvist ledningen igen . Halvleken slutar 1-2 till Svanskog och jag kan knappt fatta det att vi ligger under efter årets bästa halvlek !!!!!

Det borde stått 3-1 till oss minst...

Tyvärr skapar vi för dåligt i 2a halvleken och energin tar slut tycker jag , jämn andra halvlek . Detta är en match vi ska vinna lätt i mina ögon.

t.o.m deras tränare tycker det är orättvist säger ju en del om matchbilden .

Sån är fotbollen , man får bryta ihop o komma igen.

Beröm till Lagkaptenen Anton Jansson , Martin Hult Anderssson och Gibson Ceron som är ett bra nyförvärv i år för oss.

Riktigt surt detta med förlust idag, men jag vet ju också att vi är inte där vi ska vara riktigt än då vi varit bla för tunna i spelartruppen , vi fick 2st nya spelare klara i fredags som gick in i startelvan idag men det kommer ta ett antal matcher innan vi kan sätta allt på plats .

Vi behöver ju få till ordentliga träningar för att komma iordning med laget.

Det känns som vi är på väg nu iallafall , idag var vi 16st spelare för 1a ggr iår.