Gunnarskogs IK
Fotboll
Stryk mot seriefavoriten !
2023-05-03 21:40

Vi hade seriepremiär på måndagen mot Mangskog på Edane Marin Arena, Vi visste på förhand att det skulle bli jobbigt för oss då vi skulle möta en av seriefavoriterna direkt i Div 6 västra. Vi har ju också brottats lite med skador och fått ta det lite lugnt på träningar och även fått ställa in några träningsmatcher som vi hade behövt spela för och komma helt rätt i positioner mm. Till den här matchen så hade vi bara 2 reserver som dessutom var lite småskadade, Men vi gör en bra match mot Mangskog och med lite flyt så kunde vi ev ha fått 2-2 men det ska sägas att Mangskog var mkt bättre än oss i denna match, Men de var väldigt ineffektiva då de hade svårt o göra mål trots massor av målchanser.

0-0 i halvtid och det kändes helt okej men vi var inte riktigt vakna direkt i 2a halvleken på deras offensiv så de gör 1-0 tidigt.

Sen har vi lite otur efter stund då bollen tar på Alfred efter ett inlägg och går mot vår mållinje så martin försöker sparka bort bollen men träffar snett på bollen så det blir självmål ....surt mål, 2-0....sen fick vi chansen på straff i ca 65e minuten ,då Eddie vart fälld i straffområdet men vi bränner den tyvärr och det var lite synd då det hade blivit match igen ...tyvärr så gör de istället 3-0 i 71 e minuten på en fin genomlöpning och sätter bollen i burgaveln otagbart för Mattias. Vi reducerar dock direkt efter nån minut via Gibson 3-1 som också blir slutresultatet.

En okej match av oss tycker jag , Vi är inte riktigt där vi ska vara än av lite olika anledningar så förlust mot Mangskog känns lite som väntat ,de har ju ett starkt lag för div 6 iår.

Vi måste berömma Mattias Rundin som var helt suverän i målet idag och räddade oss många många ggr.

Även Alfred , Eddie och Adam gör en bra match idag !